Maliebaan 80A 3581CW Utrecht

Case BIBO

Met één druk op de knop gekookt of gekoeld gezuiverd water.

Na eerdere succesvolle projecten voor Eden Springs is Taurus Media gevraagd om ook hun nieuwe project BIBO uit te rollen in meerdere landen in Europa op Magento. Een nieuwe project met een nieuw team en grote ambities. Een mooie uitdaging waar wij nog iedere dag met plezier aan werken!

Wat werd er gevraagd?

Bij aanvang van de zomer van 2021 zijn wij gevraagd om een nieuwe project op te pakken voor Eden Springs. Net als onze eerdere projecten voor deze klant ging het om een Magento webshop met meerdere Europese winkelzichten. De planning was ambitieus want men wilde binnen 3 maanden live met het eerste land. Aansluitend wilde men in een hoog tempo elke 2 maanden een nieuw land live zetten. Het enthousiaste team van BIBO had nog geen ervaring met Magento. Een belangrijk onderdeel van het project bestond uit het klaarstomen van het team om de orders succesvol te managen en zoveel mogelijk zelf de content en catalogus te beheren.

ik ben geïnteresseerd in de mogelijkheden van magento om mijn producten buiten Nederland te verkopen

Wie is onze klant

BIBO is onderdeel van Eden Springs. Eden Springs biedt oplossingen op het gebied van water en koffie voor zowel bedrijven als particulieren. Eden Springs is toonaangevend actief in Europa en heeft oog voor mens en milieu.

De BIBO machine biedt gefilterd water dat met een druk op de knop gekoeld of gekookt beschikbaar is. Met een modern design en beschikbaar in vele kleuren, past deze uitstekend in de keuken van consumenten en is het tevens een prima oplossing voor bedrijven zoals op kantoor.

Paula Sperlbauer
BIBO
POU Residential Manager Europe

I’ve been working with Taurus since the beginning of 2021. Thanks to Taurus i went from non-existing Magento knowledge to now running five store fronts. The team consist of an international group of experts that always answers the questions you may have quickly and when you are in the need of customisations they always try to find be best solution for You. Roland, Floris and the team are always very professional and personal! Highly recommended.

Wat was onze aanpak?

Omdat er sprake was van een ambitieuze planning en een onervaren klantteam, moesten er scherpe keuzes gemaakt worden bij aanvang over de prioritieiten en was strak project management de belangrijkste voorwaarde om de deadlines waar te maken. Gelukkig heeft Taurus veel ervaring met dit soort projecten.

We hebben samen met de klant de MVP-eisen bepaald. Het design is in een hoog tempo ontwikkeld zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We kwamen meerdere keren per week samen om voortgang te bewerkstelligen en onnodige pauzes te voorkomen. Designs van onderdelen die goedgekeurd waren, werden direct in ontwikkeling genomen en parralel aan de technische ontwikkeling hebben wij het team van BIBO getraind en begeleidt in de wereld van Magento. 

 

het resultaat

Het gaf ons veel voldoening dat we de gestelde doelen binnen de deadlines hebben gehaald. Alle nieuwe landen die in de periode daarna werden aangesloten gingen steeds sneller omdat we de lessons-learned nauwkeurig documenteerden en hierdoor direct toe konden passen op het volgende land. Het team van Eden heeft uitstekend werk geleverd en managed succesvol de shop in meerdere landen.

Ben je overtuigd?

Ben je overtuigd dat een professionele Magento webshop jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen? Maak dan vrijblijvend kennis met Taurus Media en plan een afspraak. 

ADRES

Maliebaan 80A
3581CW Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 303 92 70‬