Magento webshops

Jouw Magento webshop is bij de ervaren professionals van Taurus Media in de beste handen.
Waarom wij gek zijn op Magento
9 redenen waarom wij veel met Magento werken

Open Source code

De code van Magento is vrij beschikbaar en daarmee volledig aan te passen naar ieders wensen. Niet het pakket, maar jij bepaalt waar de grenzen liggen.

Bewezen techniek

De grootste spelers in de markt draaien al jaren succesvol op Magento. En dat is niet zonder reden. De techniek is robuust, modern en betrouwbaar. 

Snelheid

Met Hyvä Themes maken wij jouw webshop razendsnel.  Hoge scores op Google PageSpeed en Core Web Vitals? Geen probleem. Maar bovenal een uitmuntende klantbeleving.

Schaalbaarheid

Magento is flexibel en groeit met je behoefte mee.  Voor iedere fase biedt het je de juiste oplossing en andersom betaal je bij aanvang niet voor zaken die je (nog) helemaal niet gebruikt.

Multi Store

Verschillende webshops managen kan complex en tijdrovend zijn. Niet met Magento. Via één omgeving beheer en koppel je eenvoudig al je shops en bespaar je bovendien dubbele ontwikkelkosten.

Internationaal

Je Nederlandse succes uitbreiden naar het buitenland? Bezoekers in hun eigen taal aanspreken, in eigen valuta laten betalen en via voor hen bekende betaalmethoden? Magento biedt het je allemaal.

Security

De grootste nachtmerrie voor een webshop is te worden gehackt. Criminele organisaties handelen in lijsten met kwetsbare shops en daar wil je niet tussen staan. Magento biedt sterke beveiliging en snelle oplossingen bij potentiële kwetsbaarheden.

Eigendom

Ben jij zelf de eigenaar van je webshop? Klinkt als een makkelijke vraag maar de praktijk wijst anders uit. Bij SAAS-oplossingen zoals Shopify huur je namelijk de webshop terwijl je bij Magento zelf eigenaar bent. Hierdoor behoud je regie. Wel zo prettig.

Flexibiliteit

E-Commerce kenmerkt zich als zeer dynamisch. Nieuwe technieken volgen elkaar in rap tempo op. Wat nu de standaard is, kan morgen achterhaald zijn. Hier wil je snel op in kunnen spelen. Ook hier biedt Magento je de tools voor.

Magento Open Source
in CIJFERS uitgedrukt

En die spreken voor zich.

0
.000
Magento Open Source live websites
0
MLD
Aan verkopen op Magento Open Source stores
0
.000
Magento Open Source community leden
Onze werkwijze
kenmerkt zich door:

Elke webshop is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. Bovendien bevindt iedereen zich in een andere fase en veranderen de behoeften. Je wilt voorkomen dat je betaalt voor zaken die je niet nodig hebt maar andersom niet misgrijpt en je belemmerd wordt in je groei. Het is Taurus gelukt om onze aanpak hier op af te stemmen.

één aanspreekpunt

die overzicht bewaart, jouw behoeften tijdig ziet aankomen en je helpt deze te vertalen naar concrete acties.

flexibele commitment

Wij werken met ontwikkelaars die van afwisseling houden en daardoor gewend zijn om flexibel te schakelen tussen projecten. Indien gewenst kunnen we je capaciteit uitbreiden of in het geval van seizoenspatronen juist tijdelijk op een lager pitje zetten.

Keuze in diverse expertises

Er is een ruime mate van vrijheid in de besteding van je budgetten. Concreet gezegd betaal je bijvoorbeeld alleen voor een designer wanneer je design werkzaamheden nodig hebt.

Synergie in onze klantenkring

We zijn pro-actief in het delen van successen van andere klanten. Wanneer we zien dat iets goed werkt voor een klant, kunnen we dit tegen een scherpe prijs ook voor jouw inrichten. Zo ontstaat er synergie tussen klanten en is het geheel groter dan de som der delen.

Wij durven keuzes te maken

We geloven in de kracht van processen en documentatie maar blijven voldoende pragmatisch om de binnenbocht te nemen als dit voor beide partijen de juiste keuze is. Niet eindeloos wikken en wegen maar actie.

Samen werken aan elkaars

Net als jij hebben ook wij groei ambities. Dit brengt kansen mee als we profiteren van elkaars groei.

Ons
Werk

Wij werken voor zowel lokale spelers als Internationaal actieve shops. Hier vind je een impressie van ons werk.

Clear Filters
Case Droomkachels
Case Chilly Hilversum
Clear Filters
Case Arie Molenaar Motors
Case BIBO
Case Openhaardhout-gigant