Shopify webshops

Jouw Shopify webshop is bij de ervaren professionals van Taurus Media in de beste handen.
Waarom wij enthousiast zijn over shopify
8 redenen waarom wij graag met Shopify werken

Gebruiksvriendelijk

Shopify is erg gebruiksvriendelijk opgezet waardoor je niet bij elke aanpassing een ontwikkelaar hoeft in te schakelen. Dit geeft je vrijheid en flexibiliteit.

Innovatief

Shopify streeft naar continue verbetering en investeert doorlopend in de versterking van het platform. Periodiek stellen zij nieuwe product updates beschikbaar waar je als gebruiker direct van profiteert.

Schaalbaarheid

Shopify biedt oplossingen voor webshops van iedere omvang. Het pakket kan met je bedrijf meegroeien en geeft je daarmee flexibiliteit.

Wereldspeler

Shopify wordt wereldwijd gebruikt door de meest bekende merken tot aan startende shops. Het fundament is sterk en betrouwbaar en here to stay. Geen zorgen over de toekomstbestendigheid.

Themes

Met Shopify Themes heb je toegang tot een enorme bron aan frontend thema’s met built-in features . Ontworpen door ervaren designers en uiteraard aan te passen naar jouw specifieke wensen.

Uitgebreide app store

Shopify biedt out of the box de oplossingen die iedere shop nodig heeft. De app store is de plek voor jouw specifieke wensen. Denk aan nieuwe features of koppelingen met andere systemen.

Security

De grootste nachtmerrie voor een webshop is te worden gehackt. Shopify biedt hiervoor sterke beveiliging. Bijvoorbeeld doordat zij zelf de hosting verzorgen. Hierdoor zijn er mindere schakels.

Multichannel

Met Shopify bied je jouw producten eenvoudig via meerdere kanalen aan. Niet alleen via je eigen webshop maar ook via social media als Instagram, marketplaces en offline met de Shopify POS.

Onze werkwijze
kenmerkt zich door:

Elke webshop is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. Bovendien bevindt iedereen zich in een andere fase en veranderen de behoeften. Je wilt voorkomen dat je betaalt voor zaken die je niet nodig hebt maar andersom niet misgrijpt en je belemmerd wordt in je groei. Het is Taurus gelukt om onze aanpak hier op af te stemmen.

één aanspreekpunt

die overzicht bewaart, jouw behoeften tijdig ziet aankomen en je helpt deze te vertalen naar concrete acties.

flexibele commitment

Wij werken met ontwikkelaars die van afwisseling houden en daardoor gewend zijn om flexibel te schakelen tussen projecten. Indien gewenst kunnen we je capaciteit uitbreiden of in het geval van seizoenspatronen juist tijdelijk op een lager pitje zetten.

Keuze in diverse expertises

Er is een ruime mate van vrijheid in de besteding van je budgetten. Concreet gezegd betaal je bijvoorbeeld alleen voor een designer wanneer je design werkzaamheden nodig hebt.

Synergie in onze klantenkring

We zijn pro-actief in het delen van successen van andere klanten. Wanneer we zien dat iets goed werkt voor een klant, kunnen we dit tegen een scherpe prijs ook voor jouw inrichten. Zo ontstaat er synergie tussen klanten en is het geheel groter dan de som der delen.

Wij durven keuzes te maken

We geloven in de kracht van processen en documentatie maar blijven voldoende pragmatisch om de binnenbocht te nemen als dit voor beide partijen de juiste keuze is. Niet eindeloos wikken en wegen maar actie.

Samen werken aan elkaars

Net als jij hebben ook wij groei ambities. Dit brengt kansen mee als we profiteren van elkaars groei.

Ons
Werk

Wij werken voor zowel lokale spelers als Internationaal actieve shops. Hier vind je een impressie van ons werk.

Clear Filters
Case Droomkachels
Case Chilly Hilversum
Clear Filters
Case Arie Molenaar Motors
Case BIBO
Case Openhaardhout-gigant