Maliebaan 80A 3581CW Utrecht

Case Chilly Hilversum

Lingerie voor iedere gelegenheid van de hoogste kwaliteit en met maximaal draagcomfort.

ChillyHilversum is Taurus klant van het eerste uur. Onze hechte relatie gaat meer dan 10 jaar terug in de tijd. Ieder jaar bespreken we samen de ambities en welke technische optimalisaties hier het beste op aansluiten. Voor 2023 hoefden we niet lang te zoeken: Iedereen was overtuigd dat het een slimme stap vooruit was om de frontend van de shop te migreren naar het razendsnelle Hyvä Thema.

Wat werd er gevraagd?

Het hoofddoel van dit project was de snelheid van de site te verbeteren zodat gebruikers een betere shopervaring ervaren en er hogere  posities in de zoekmachine resultaten bereikt worden. Omdat de frontend hiervoor opnieuw opgezet moest worden, bood dit ons tevens de kans om het design en sommige functionaliteiten een upgrade te geven. Ondermeer de volgende wensen kwamen in de discovery fase naar voren:

Kan jouw webshop ook meer snelheid en een design upgrade gebruiken?

Wie is onze klant

ChillyHilversum is al jaren een begrip in het Gooi voor de beste kwaliteit lingerie en badmode. Het kopen van de juiste maat is niet eenvoudig maar het ervaren team is zeer kundig in het adviseren van haar klanten en bieden van de hoogste service. Dit blijkt ondermeer uit de +12000 reviews die nagenoeg allemaal lovend zijn. Naast een grote winkel in Hilversum is de webshop de afgelopen jaren ook enorm gegroeid. Er is een Nederlandse webshop en een Belgische variant.

Marysia van der Vliet
Chilly Hilversum
E-commerce manager

Na een samenwerking van al meer dan 8 jaar kan ik zeggen dat Taurus een fijne partij is om mee samen te werken! Betrouwbaar, bekwaam en daarnaast ook erg betrokken. Altijd bereid om mee te denken voor dat stapje extra om zo samen tot het beste resultaat te komen. Op naar de volgende 8 jaar! ??

Wat was onze aanpak?

Het hoogseizoen van de klant is de zomer periode. De ambitie was om in die periode nog te profiteren van de nieuwe site. Om deze reden hebben we samen met de klant en de designer in de ontwerpfase een hoog tempo aangehouden in het verkennen van de wensen en mogelijkheden. Om geen onnodige tijd te verliezen, werden goedgekeurde designs direct in ontwikkeling genomen. Door de korte lijnen konden we bij onverwachte knelpunten direct bijsturen en daarmee koers houden. De backend van de shop kon vrijwel onaangepast worden voortgezet. De werkzaamheden die hierbij aan de orde kwamen, richtten zich op de compatibility van ingezette plug-ins met het Hyvä Theme. Gelukkig zijn de modules van  veel partijen zoals Amasty reeds compatible met het Hyvä Theme.  Door de inzet van de Magento Pagebuilder stellen we de klant in staat om eenvoudig content toe te voegen en aan te passen.

Het resultaat

We zijn trots op het resultaat wat we met elkaar hebben behaald. De webshop heeft een enorme stap gemaakt in uitstraling en navigatie. De inrichting van de filters op de PLP is hier een mooi voorbeeld van. En het belangrijkste doel, het verbeteren van de snelheid is ruimschoots behaald. De shop kent nagenoeg geen laadtijd bij het presenteren van het productaanbod en het bekijken van de individuele opties.  Dit heeft de User Experience een enorme boost gegeven. En niet onbelangrijk hebben we het project kunnen opleveren binnen de gestelde deadlines en budgetten. Onder dit blok vind je een impressie van de nieuwe shop.

Ben je overtuigd?

Ben je overtuigd dat een professionele Magento webshop jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen? Maak dan vrijblijvend kennis met Taurus Media en plan een afspraak. 

ADRES

Maliebaan 80A
3581CW Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 303 92 70‬