Werken bij

We investeren in jouw persoonlijke groei en ambities

werken bij taurus

Werken bij Taurus betekent werken in een hecht team waar we veel meer zijn dan collega’s. Wij vinden het super belangrijk dat ieder teamlid het enorm naar zijn zin heeft bij ons. Als mensen lekker in hun vel zitten, kunnen zij optimaal hun talenten benutten en ontstaat een fijne sfeer. En daar profiteert iedereen van. 

Om dit te bereiken zorgen wij voor een veilige werkomgeving met voldoende uitdaging en vrijheid zonder je te laten zwemmen of te overvragen. We delen en vieren successen en staan voor elkaar klaar als je vastloopt. We investeren in jouw persoonlijke groei en ambities en zijn betrokken bij jou als mens en je privéleven.  

We staan voor kwaliteit dus werken we met de beste tools en practises in de markt. Ons team heeft veel ervaring en houdt elkaar scherp. Zo leren we elke dag. We hebben een gezonde groeiambitie en daar kan jij een grote invloed in hebben. Kansen mag je pakken.

Tot slot maar zeker niet het minst belangrijke. Wij houden van een lach op je gezicht. Daarom juichen we humor toe en plannen we regelmatig gezellige activiteiten om het leven met elkaar te vieren!

 

Culture
Welkom.
OPEN VACATURES

Op dit moment hebben we even geen open vacatures. Maar we hebben een gezonde groei ambitie, dus houd deze pagina vooral in de gaten. Bovendien waarderen wij initiatief, dus mocht je ervan overtuigd zijn dat wij nu al kennis moeten maken, trek aan de bel! Tenzij je een recruiter bent, dan mag je een deurtje verder kijken.