Maliebaan 80A 3581CW Utrecht

Case Arie Molenaar Motors

Vakmanschap en service voor jouw snelle en veilige motoravonturen.

Arie Molenaar Motors is een begrip voor alle motorrijders in de omgeving Midden-Nederland en zelfs daarbuiten. De enorme fysieke winkel, inclusief werkplaats is een lust voor het oog. Ten einde klanten ook via de digitale kanalen te kunnen bedienen, is reeds een aantal jaar geleden een weshop gestart, gericht op met name kleding en accessoires. Omdat het destijds gebruikte Frontend thema niet langer meer aansloot op de gestelde eisen, is Taurus Media gevraagd om de webshop te migreren naar Hyvä.

Wat werd er gevraagd?

Het primaire doel van het project was om de frontend van de shop succesvol te migreren naar Hyvä en secundair naar een up to date Magento versie alsmede een betrouwbare hosting partner.

De belangrijkste eisen die we met elkaar vooraf hebben bepaald:

wil jij ook een snellere webshop?

Wie is onze klant

Onze klant Arie Molenaar Motors is een familiebedrijf gevestigd in IJsselstein en al bijna 60 jaar een begrip in de motorwereld. De enorme winkel biedt een groot wisselend aanbod aan motoren, kleding en accessoires van de beste merken. Zo is er voor iedere bezoekers iets te vinden. De medewerkers zijn kundig, ervaren en enorm gedreven om bezoekers de beste adviezen te geven. Bovendien is de familie zelf ook op hoog niveau actief in de motorsport.
Enorm inspirerend om zoveel passie voor een product te zien bij klanten.

Please select testimonials in "Content" section

Wat was onze aanpak?

We hoefden niet lang na te denken over de aanpak voor dit project. Voor het hosting vraagstuk was de migratie naar Hypernode een logische. Voor de aanpassingen van het gebruikte frontend thema was het niet verstandig nog verdere tijd te steken in huidige thema. Hyvä voorzag in de alle gestelde eisen en vrijwel alle plug-ins waren compatible. Het project kende een uitdagend budget. Wij hebben daarom creatief meegedacht om uit de minimale middelen het maximale resultaat te halen. Zo zijn we voor het design van de categorie- en productpagina’s dicht in de buurt gebleven van het default thema. Hetzelfde geldt voor het menu en de footer.

Om het grote aanbod en de sterke punten van het bedrijf beter naar voren te laten komen, en daarmee bezoekers meer overzicht en vertrouwen te geven, hebben we zowel bij het menu als op de homepage de USP’s beter uitgelicht, de reviews nadrukkelijker naar voren laten komen en de logo’s van de vele merken naar voren laten komen. Tevens is de navigatie flink verbeterd met een duidelijk overzicht van de verschillende productcategorieen, heldere call to actions en overzicht van de populaire producten.

Het Resultaat

Het resultaat is een flinke upgrade van de look & feel en een mega snelle webshop die klaar is voor de toekomst.

Aan de achterkant van de shop kan team Arie Molenaar Motors veel eenvoudiger de content aanpassen doordat we de Magento Page Builder hebben ingericht. Hierdoor kunnen zij zelfstandiger werken en kost het minder effort om in te spelen op bijvoorbeeld seizoenswijzigingen.

 

Ben je overtuigd?

Ben je overtuigd dat een professionele Magento webshop jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen? Maak dan vrijblijvend kennis met Taurus Media en plan een afspraak. 

ADRES

Maliebaan 80A
3581CW Utrecht

Telefoon

+31 (0)30 303 92 70‬