Maliebaan 80A 3581CW Utrecht

Waarom overstappen naar Hyvä?

Waarschijnlijk beheer jij een Magento shop en heb je de laatste tijd veel over Hyvä gehoord. Maar wat het is het? En waarom moet je serieus overwegen om over te stappen? We leggen het je graag uit.
Wat is HyVä
Game-changer in de Magento wereld

Hyvä kan met recht een game-changer genoemd worden in de Magento wereld. Magento is volgens velen het sterkte e-commerce pakket in de markt gelet op de vele maatwerk mogelijkheden. Het standaard Luma thema blonk echter nooit uit in snelheid. Dat is met de intrede van Hyvä nu wel het geval. Door voor de frontend alleen de code te gebruiken die echt waarde toevoegt, worden er maximale prestaties bereikt. Het default Hyvä theme behaalt een maximale score in Google PageSpeed en behaalt met gemak de Core Web Vitals op alle statistieken. De techniek is makkelijker in gebruik voor ontwikkelaars en biedt bovendien een betaalbaar alternatief voor dure headles PWA oplossingen.

3 redenen waarom overstappen naar Hyvä een goed plan is
1

Je krijgt er een razendsnelle webshop voor terug. Hierdoor scoor je hoger in Google, hebben jouw bezoekers een betere ervaring is en neemt de kans op conversie toe.

2

Ontwikkelaars zijn minder tijd kwijt om nieuwe features te bouwen en onderhoud te plegen. Hierdoor haal je meer resultaat uit je budgetten.

3

Grote kans dat tools die je nu inzet om de snelheid te verbeteren, straks overbodig zijn. Dit kan al snel leiden tot behoorlijke besparingen.

Hoe stap ik over?
Tijd voor verandering:

Overstappen is makkelijker en kan sneller dan je denkt. Kort gezegd moet de frontend van de shop opnieuw gebouwd worden maar kan de backend vrijwel volledig in stand blijven.

Bovendien biedt de overstap naar Hyvä je de gelegenheid om het design een upgrade te geven. We kunnen de huidige frontend natuurlijk ook 1-op-1 nabouwen maar wellicht zijn er zaken die je wenst te optimaliseren. Dan is dit een uitstekend moment.

Uitgelichte case

openhaardhout gigant

Taurus Media heeft Openhaardhoutgigant.nl en 9 gelieerde websites succesvol gemigreerd naar het Hyvä Thema. Via onderstaande button lees je meer over dit project, onze aanpak en de indrukwekkende resultaten.