Maliebaan 80A 3581CW Utrecht

Magento Webshop laten bouwen

Kies snelheid. Kies ervaring. Welkom bij Taurus Media.
state of the art webshops

kies voor de bewezen techniek van magento

Magento staat al jarenlang bekend als een uitstekend pakket om jouw online ambities mee waar te maken. De grootste shops ter wereld vertrouwen op de robuuste technieken en eindeloze mogelijkheden. 

Magento betreft een open-source pakket. Dit betekent dat de code vrij beschikbaar is om te bewerken en aan te passen naar ieders wensen. Een cruciale factor voor succes met Magento is het kiezen voor de juiste technisch partner.  Want met de vrijheid in code komt ook automatisch een verantwoordelijkheid. 

Taurus Media is  door 15 jaar ervaring met complexe vraagstukken de ideale technisch partner. Wij hanteren het principe ‘think twice, code once’ waarbij we niet zomaar ergens beginnen en eerst goed in kaart brengen wat jouw wensen en behoeften zijn. Tegelijk waken wij voor wollige processen en hebben we een allergie voor luchtfietserij.

Wil je meer weten over Magento en onze aanpak, klik dan hieronder. Of plan direct een vrijblijvende kennismaking.

Onze werkwijze
kenmerkt zich door:

Elke webshop is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. Bovendien bevindt iedereen zich in een andere fase en veranderen de behoeften. Je wilt voorkomen dat je betaalt voor zaken die je niet nodig hebt maar andersom niet misgrijpt en je belemmerd wordt in je groei. Het is Taurus gelukt om onze aanpak hier op af te stemmen.

één aanspreekpunt

die overzicht bewaart, jouw behoeften tijdig ziet aankomen en je helpt deze te vertalen naar concrete acties.

flexibele commitment

Wij werken met ontwikkelaars die van afwisseling houden en daardoor gewend zijn om flexibel te schakelen tussen projecten. Indien gewenst kunnen we je capaciteit uitbreiden of in het geval van seizoenspatronen juist tijdelijk op een lager pitje zetten.

Keuze in diverse expertises

Er is een ruime mate van vrijheid in de besteding van je budgetten. Concreet gezegd betaal je bijvoorbeeld alleen voor een designer wanneer je design werkzaamheden nodig hebt.

Synergie in onze klantenkring

We zijn pro-actief in het delen van successen van andere klanten. Wanneer we zien dat iets goed werkt voor een klant, kunnen we dit tegen een scherpe prijs ook voor jouw inrichten. Zo ontstaat er synergie tussen klanten en is het geheel groter dan de som der delen.

Wij durven keuzes te maken

We geloven in de kracht van processen en documentatie maar blijven voldoende pragmatisch om de binnenbocht te nemen als dit voor beide partijen de juiste keuze is. Niet eindeloos wikken en wegen maar actie.

Samen werken aan elkaars groei

Net als jij hebben ook wij groeiambities. Dit brengt kansen mee als we profiteren van elkaars groei.