Magento (2) B2B Webshop

Wanneer je als groothandel op zoek bent naar een bestelsysteem voor klanten wat er professioneel uitziet, waarin het makkelijk navigeren is en tevens voorzien van alle mogelijke functies, dan ben je toe aan een Magento online verkoopplatform. Oftewel een een B2B webshop.

Waarom Taurus Media Utrecht

Het kantoor van Taurus Media in Utrecht bestaat uit een jong dynamisch team van e­commerce webexperts. Wij beschikken over de benodigde kennis en tools om jouw bedrijf op een hoger level te brengen. Wat ons onderscheidt van andere webshopdevelopers is dat we niet alleen Magento B2B webshops implementeren, maar tevens in staat zijn deze bedrijfsgericht te optimaliseren. Denk hierbij aan koppelingen van voorraad/Warehousing/boekhoud en ERP­systemen. Oftewel, de webshop wordt een geheel met je bedrijf. Dankzij het innovatie content management systeem(CMS) van Magento is een B2B webshop op elk gewenst moment heel snel aan te passen. De dienstverlening van Taurus Media stopt daarnaast niet bij het ontwerp en de genoemde optimalisaties, ook na de oplevering blijven wij te allen tijde stand by.

Marktkenmerken van online B2B

Als e­commerce specialisten weten wij als geen ander dat de marketingbenadering van een B2B webshop ten opzichte van een online B2C platform een andere aanpak vraagt. Taurus Media in Utrecht zorgt er met deze unieke opzet voor dat je met een Magento B2B webshop in de multimedia kanalen beter vindbaar bent en efficiënter te werk kan gaan.

Doordat de Magento B2B webshop de processen automatiseert komt er namelijk meteen een stuk minder druk op de binnendienst te liggen. Hierdoor neemt het orderproces op alle vlakken in snelheid toe. Een goed functionerende B2B webshop helpt je dus niet alleen naar een hogere omzet, ze werkt tevens kostenbesparend. Je zal ook zien dat ze zich in korte tijd zal terugverdient.

Wat is Magento?

Magento is een Content Management System (CMS) voor webshops en dat gratis te gebruiken is. Het online verkoopplatform dat in 2008 in de V.S is uitgebracht, is in enkele jaren uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van e­commerce. Met name op het gebied van B2B webshops is Magento momenteel de absolute leider.

24/7 omzet, de Magento webshop draait continu door waardoor ook buiten kantoortijden de verkoop doorgaat.

Wereldwijd bereik,  een Magento webshop is over de gehele wereld toegankelijk.

Toekomstgericht, het Magento systeem is erop gebouwd in te spelen op de voortdurend veranderende klantvraag.

Realtime inzicht in het handelsverloop via tablet of smartphone.

Terugdringen menselijke fouten door automatisering van het orderproces.

Probleemloos website uitbreiden, van zoekmachine optimalisatie tot orderverwerking, alles zit al in de standaardbesturing.

Optimale service naar klanten door insluiting van onder andere een orderstatusvoorziening.

Geïnteresseerd?

Bel nu met Taurus Media en begin binnen enkele weken met (terug)verdienen. Om ons volledig te kunnen focussen op jouw wensen als klant werken we alleen op afspraak.