Maliebaan 80A 3581CW Utrecht

Magento 2 Webshop laten bouwen in Utrecht

Laat jouw Magento webshop bouwen en onderhouden door de ervaren specialisten van Taurus Media.
Taurus media uit Utrecht

Kies Ervaring en flexibiliteit

Ben je op zoek naar een technisch specialist voor het bouwen van jouw Magento webshop in de regio Utrecht? Wellicht zijn wij dan wel jouw toekomstig partner! 

Door onze jarenlange ervaring weten wij de maximale mogelijkheden uit jouw Magento installatie te halen. Daarbij benutten we elkaars sterke punten. Jij vertelt ons wat je doel is met de webshop en wij vertalen dit door naar de beste technische oplossingen die in jouw budget passen. 

Vind jij het belangrijk om met een lokale partner samen te werken? Al ruim 15 jaar zijn wij gevestigd in Utrecht. Je vindt ons kantoor aan de Maliebaan. Een mooi pand met prachtige historie gelegen op een centrale plek. Utrecht speelt een belangrijke rol in ons leven. We zijn hier groot geworden. Zowel zakelijk als privé. Wil je een keertje vrijblijvend kennis maken? Je bent van harte welkom!

Onze werkwijze
kenmerkt zich door:

Elke webshop is uniek en heeft zijn eigen specifieke uitdagingen. Bovendien bevindt iedereen zich in een andere fase en veranderen de behoeften. Je wilt voorkomen dat je betaalt voor zaken die je niet nodig hebt maar andersom niet misgrijpt en je belemmerd wordt in je groei. Het is Taurus gelukt om onze aanpak hier op af te stemmen.

één aanspreekpunt

die overzicht bewaart, jouw behoeften tijdig ziet aankomen en je helpt deze te vertalen naar concrete acties.

flexibele commitment

Wij werken met ontwikkelaars die van afwisseling houden en daardoor gewend zijn om flexibel te schakelen tussen projecten. Indien gewenst kunnen we je capaciteit uitbreiden of in het geval van seizoenspatronen juist tijdelijk op een lager pitje zetten.

Keuze in diverse expertises

Er is een ruime mate van vrijheid in de besteding van je budgetten. Concreet gezegd betaal je bijvoorbeeld alleen voor een designer wanneer je design werkzaamheden nodig hebt.

Synergie in onze klantenkring

We zijn pro-actief in het delen van successen van andere klanten. Wanneer we zien dat iets goed werkt voor een klant, kunnen we dit tegen een scherpe prijs ook voor jouw inrichten. Zo ontstaat er synergie tussen klanten en is het geheel groter dan de som der delen.

Wij durven keuzes te maken

We geloven in de kracht van processen en documentatie maar blijven voldoende pragmatisch om de binnenbocht te nemen als dit voor beide partijen de juiste keuze is. Niet eindeloos wikken en wegen maar actie.

Samen werken aan elkaars groei

Net als jij hebben ook wij groeiambities. Dit brengt kansen mee als we profiteren van elkaars groei.