Een succesvolle webshop
is hard werken

Dat weten wij als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor, dat u als eigenaar, zich geen moment zorgen hoeft te maken over de techniek. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u de technische verzorging met een gerust hart aan Taurus kan overlaten. Dat geeft u tijd om zich druk te maken over wat écht belangrijk is: ondernemen!

Uw wensen werkelijkheid
zien worden

Een webshop in meerdere talen? Een blog gekoppeld aan uw shop? Geschikt om te shoppen op mobiele apparaten? You name it, we build it. Want, niks is onmogelijk. Met Magento en onze ervaring is vrijwel alles te realiseren met een webshop die voldoet aan al uw wensen als resultaat. En belangrijker nog: een webshop waarin uw klanten graag uw product aanschaffen.

Strategisch denken we ook
graag met u mee!

Een goed functionerende webshop inrichten is één ding. Succesvol blijven en doorgroeien in de snelle online wereld is een tweede. Taurus denkt daarom niet alleen technisch met u mee, maar op strategisch en inhoudelijk vlak. Samen kunnen we de nieuwste online trends gebruiken om uw online succes te vergroten en klanten keer op keer naar uw webshop te laten terugkeren.

Wij werken met

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Omzetverhoging
Groot bereik en omzetverhoging

Gemak
Gemakkelijk bestelproces voor consumenten

Vindbaar
Maximaal vindbaar door SEO

Alle devices
Geschikt voor mobiele apparaten, middels responsive design

Verschillende koppelingen
Koppelingen met bijvoorbeeld Payment Service Provider, PostNL en boekhoudpakketten

Netwerk
Ervaring en netwerk Taurus: SEO, webdesigners, hostingpartners

Uitgelichte cases van Taurus

CASE: DISTINCTLY DIFFERENT

Sinds 2008 is Taurus de technisch partner van Distinctly Different. Deze “multi store view” Magento installatie telt inmiddels meer dan 25 webshops.

LEES MEER

CASE: GRAY LABEL

De Gray Label website en winkel draaien allebei op Magento! Lees meer over de toepassingen die wij bij Gray Label hebben ontwikkeld.

LEES MEER

Geïnteresseerd?

Denkt u erover een webshop te beginnen? Of wilt u uw huidige webshop verbeteren of uitbreiden?