Een succesvolle webshop
is hard werken

Dat weten wij als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor, dat u als eigenaar, zich geen moment zorgen hoeft te maken over de techniek. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u de technische verzorging met een gerust hart aan Taurus kan overlaten. Dat geeft u tijd om zich druk te maken over wat écht belangrijk is: ondernemen!

Uw wensen werkelijkheid
zien worden

Een webshop in meerdere talen? Een blog gekoppeld aan uw shop? Geschikt om te shoppen op mobiele apparaten? You name it, we build it. Want, niks is onmogelijk. Met Magento en onze ervaring is vrijwel alles te realiseren met een webshop die voldoet aan al uw wensen als resultaat. En belangrijker nog: een webshop waarin uw klanten graag uw product aanschaffen.

Strategisch denken we ook
graag met u mee!

Een goed functionerende webshop inrichten is één ding. Succesvol blijven en doorgroeien in de snelle online wereld is een tweede. Taurus denkt daarom niet alleen technisch met u mee, maar op strategisch en inhoudelijk vlak. Samen kunnen we de nieuwste online trends gebruiken om uw online succes te vergroten en klanten keer op keer naar uw webshop te laten terugkeren.

Wij werken met

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Omzetverhoging
Groot bereik en omzetverhoging

Gemak
Gemakkelijk bestelproces voor consumenten

Vindbaar
Maximaal vindbaar door SEO

Alle devices
Geschikt voor mobiele apparaten, middels responsive design

Verschillende koppelingen
Koppelingen met bijvoorbeeld Payment Service Provider, PostNL en boekhoudpakketten

Netwerk
Ervaring en netwerk Taurus: SEO, webdesigners, hostingpartners

Uitgelichte cases

Gray Label

Magento 1, Maatwerk koppeling met Bleckmann en Twinfield.

Het Amsterdamse kinderkleding merk Gray Label heeft hun hele Wholesale en retail kanaal op Magento draaien. Zowel voor re-orders van het huidige seizoen als pre-orders voor het komende seizoen.

In de jaren dat Gray Label op Magento draait heeft het platform altijd kunnen bieden wat het merk nodig had. Of het nu een koppeling was met het externe warehouse of een POS kassa voor in het atelier.

Meer over deze case →

Distinctly Different & Shoecare shop

Magento 1, “CoolBlue style” wisselen van shop terwijl winkelwagen behouden blijft. 20+ webshops in één Magento installatie.

Distinctly Different richt zich op de online verkoop van luxe mannenproducten zoals schoenverzorging (waarbij ze in Europa één van de marktleiders zijn), scheerproducten en vele stijlaccessoires.

Wij zijn sinds het begin van het label verantwoordelijk voor de techniek van de webshop. Één van de grote uitdagingen bij deze klant is het aantal webshops in de Magento installatie, dit zijn er 20+.

Meer over deze case →

Geïnteresseerd?

Denkt u erover een webshop te beginnen? Of wilt u uw huidige webshop verbeteren of uitbreiden?