E-commerce portfolio

Hier vind je een impressie van ons recente werk. Spreekt het aan? Neem dan contact met ons op.

Distinctly Different & Shoecare shop

Magento, “CoolBlue style” wisselen van shop terwijl winkelwagen behouden blijft. 20+ webshops in één Magento installatie.

Distinctly Different richt zich op de online verkoop van luxe mannenproducten zoals schoenverzorging (waarbij ze in Europa één van de marktleiders zijn), scheerproducten en vele stijlaccessoires.

Wij zijn sinds het begin van het label verantwoordelijk voor de techniek van de webshop. Één van de grote uitdagingen bij deze klant is het aantal webshops in de Magento installatie, dit zijn er 20+.

Meer over deze case →

Openhaardhout gigant

Openhaardhout gigant is één van de leading webshops van Leylines B.V. Op dagelijkse basis werken wij eraan om hun shops te verbeteren en uit te breiden.

Naar de website →

Chilly Hilversum

High traffic Magento shop gekoppeld met meer dan 500.000 producten in de database. Gekoppeld met Sherpa ERP en klant bij Taurus van het eerste uur!

Meer over deze case →

Long Live the Queen

Voor LLTQ hebben wij een Magento 2 webshop gebouwd waarin B2C als B2B bediend wordt. Met allerlei maatwerk toepassingen hebben wij ervoor gezorgd dat consumenten, whole sale en “agents” moeiteloos kunnen shoppen.

Naar de website →

Geïnteresseerd?

Bent u overtuigd van onze cases?