E-commerce portfolio

Hier vind je een impressie van ons recente werk. Spreekt het aan? Neem dan contact met ons op.

Gray Label

Magento, Maatwerk koppeling met Bleckmann en Twinfield.

Het Amsterdamse kinderkleding merk Gray Label heeft hun hele Wholesale en retail kanaal op Magento draaien. Zowel voor re-orders van het huidige seizoen als pre-orders voor het komende seizoen.

In de jaren dat Gray Label op Magento draait heeft het platform altijd kunnen bieden wat het merk nodig had. Of het nu een koppeling was met het externe warehouse of een POS kassa voor in het atelier.

Meer over deze case →

Distinctly Different & Shoecare shop

Magento, “CoolBlue style” wisselen van shop terwijl winkelwagen behouden blijft. 20+ webshops in één Magento installatie.

Distinctly Different richt zich op de online verkoop van luxe mannenproducten zoals schoenverzorging (waarbij ze in Europa één van de marktleiders zijn), scheerproducten en vele stijlaccessoires.

Wij zijn sinds het begin van het label verantwoordelijk voor de techniek van de webshop. Één van de grote uitdagingen bij deze klant is het aantal webshops in de Magento installatie, dit zijn er 20+.

Meer over deze case →

Openhaardhout gigant

Openhaardhout gigant is één van de leading webshops van Leylines B.V. Op dagelijkse basis werken wij eraan om hun shops te verbeteren en uit te breiden.

Naar de website →

Chilly Hilversum

High traffic Magento shop gekoppeld met meer dan 500.000 producten in de database. Gekoppeld met Sherpa ERP en klant bij Taurus van het eerste uur!

Meer over deze case →

Archive Store Amsterdam

In 2015 hebben wij voor Archive Store een Magento webshop opgezet. Deze webshop heeft een POS (point of sale) zodat zij de webshop in de winkel kunnen gebruiken om producten af te rekenen.

Naar de website →

ByEmy

ByEmy ontdek je mooie wijnen van kleine en grote, voornamelijk duurzame, wijnproducenten uit alle delen van de wereld. De webshop en Mobiele app (iphone en android) bedienen zowel consumenten als horeca bedrijven.

Naar de website →

Gizmo Retail

Gizmo Retail b.v. is importeur / distributeur van innovatieve producten van diversen merken. Wij hebben in 2017 de Gizmo website/shop vormgeven. Met hetzelfde team hebben wij ook de site descheerkist.nl gebouwd.

Naar de website →

Long Live the Queen

Voor LLTQ hebben wij een Magento 2 webshop gebouwd waarin B2C als B2B bediend wordt. Met allerlei maatwerk toepassingen hebben wij ervoor gezorgd dat consumenten, whole sale en “agents” moeiteloos kunnen shoppen.

Naar de website →

Geïnteresseerd?

Bent u overtuigd van onze cases?