Skyberate

Over Skyberate

Skyberate Internet Services B.V. is een onderneming welke zich sinds 2003 bezig houdt met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige hostingoplossingen. In de afgelopen jaren hebben ze zich bewezen op de internet services markt en geïnvesteerd in hun infrastructuur. De investering in hun infrastructuur betaald zich terug in de kwaliteit van hun hostingdiensten. Inmiddels voorzien ze enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften en zijn zij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van het hosten en beheren van bedrijfskritische webomgevingen.

Zekerheid

In al hun diensten hebben zij zoveel mogelijk zekerheid ingebouwd door te kiezen voor betrouwbare partners en de beste apparatuur. Zo hebben zij en u de grootst mogelijke zekerheid op het behalen van de beste prestaties.

Klantgerichtheid

Bij Skyberate bent u geen nummertje, iedere klant krijgt dezelfde behandeling en dus het zelfde hoge service niveau. Daarnaast voeren ze op regelmatige basis klanttevredenheidsonderzoeken uit om de tevredenheid van hun klanten te analyseren en waar nodig te verbeteren.

Innovatief

Zij durven, waar nodig, de gebaande paden te verlaten om nieuwe ontwikkelingen te introduceren. Zij kennen de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en de toepasbare technologie.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor Skyberate en hun klanten een van de belangrijkste factoren. Alleen met de beste leveranciers en apparatuur kunnen zij de beste prestaties behalen. Ze besparen daarom niet op hun infrastructuur maar werken enkel met de beste apparatuur om de maximale prestaties te behalen.

Passie

Skyberate werkt vanuit hun passie voor het vak en zijn ambitieus. Daarom is Skyberate voortdurend bezig met innovatie van onze diensten en het verhogen van de kwaliteit. Ze zijn trots op hun producten en laten dat u graag zien!