Pay.nl

Het verhaal van Pay.nl

Betalen op internet, iedereen doet het zonder erbij na te denken: kies, betaal en de producten of diensten worden geleverd. Of lijkt het eenvoudiger dan het is? Pay.nl stond aan de wieg van online betalingen. Al voor de eeuwwisseling ontstond zo de eerste echte ‘online bestelling’. Waarna de digitale revolutie in een rap tempo is gegaan. Banken innoveren met nieuwe betaaloplossingen, creditcard- maatschappijen blijven innoveren, om waardevolle start-ups die de markt bestormen met nieuwe ideeën niet te vergeten! Amper bij te houden voor een enthousiaste ondernemer, maar stilstand betekent achteruitgang in de wereld van de e-commerce.

Gelukkig is er Pay.nl, geen grote multinational, maar een oer-Hollandse partner die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Vanuit de locaties Spijkenisse en Enschede houden we elkaar scherp en zijn we kritisch, maar werken we toch als een hechte groep aan onze missie: veilig en betrouwbaar betalingen mogelijk maken.

4X innovatie waar we trots op zijn

1

Pay.nl biedt de betaalmethode MyBank, de internationale versie van iDEAL.

2

iDEAL browser naar APP optie, waardoor mensen met Rabo en ING sneller kunnen betalen.

3

Officiele Mastercard & VISA agent. Dus creditcard aansluiting zonder extra contract.

4

Pay.nl APP voor Iphone en Android, zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe opties.

Tarieven

Voor kleine, middelgrote ondernemingen en multinationals, Pay.nl probeert haar diensten aan de vraag van de ondernemer aan te passen. Zelfs voor de startup, die wellicht nog maar net begint aan zijn droom, is er een pakket. Wij begrijpen dat het afsluiten van een contract in die situatie niet altijd wenselijk is. U ontvangt in het Pioneer pakket alle opties om kennis te maken met Pay.nl om zo uw onderneming op te starten, lukt dit niet, dan kunt u eenvoudig opzeggen, zonder kosten.

Bekijk de Pay.nl bedrijfsvideo