Partners

Met trots presenteren wij onze partners.

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

Europa’s nummer 1 verzendtool voor webshops. Iedere dag verlies je tijd (en geld) met verzenden. Daarom is er SendCloud. Al meer dan 10.000 webshops verzenden 300% efficiënter. Join the revolution!

Pay.nl is geen grote multinational, maar een oer-Hollandse partner die dagelijks tienduizenden betalingen in goede banen leidt. Vanuit hun kantoren werken zij als een hechte groep aan hun missie: veilig en betrouwbaar betalingen mogelijk maken.

Skyberate Internet Services B.V. is sinds 2003 actief in de hostingbranche. Inmiddels voorzien zij enkele duizenden klanten in hun hostingbehoeften. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een kerngezonde onderneming.

Verhoog uw conversie met deze slimme e-commerce tools. Hiermee zorgt u voor een naadloze, betrouwbare betaalervaring.

One step checkout zorgt ervoor dat het checkout proces op uw webshop versimpeld en versneld wordt.

Taurus kan uw Magento webshop koppelen aan Exact online. Dit doen wij middels de Dealer4Dealer module.
Dit is de leading module in de markt die Exact online met Magento koppelt.

Met Koongo als Feed Marketing Tool is het mogelijk om de producten uit uw Magento-webshop beschikbaar te maken voor vergelijkingssites, zoals bijvoorbeeld beslist.nl en Google Shopping.

JMango360 is een Nederlandse internet-startup, die in mei 2015 door Magento gebruikers is verkozen tot winnaar van de Meet Magento Innovatie Award.